Ανοιχτά προγράμματα Τα ανοιχτά προγράμματα κινητικότητας που μπορείτε να συμμετέχετε

Σεμινάριο “From Singular to Plural” στην Γαλλία

Σεμινάριο “From Singular to Plural” στην Γαλλία

11-16 Απρίλη 2015

Αναζητούμε κάποιους ακόμη συμμετέχοντες για τις 11-16 Απρίλη να ταξιδέψουν μαζί μας στη Gaillac της Γαλλίας ,για να μάθουμε δημιουργικούς τρόπους συντονισμού ομάδας, να μάθουμε να βάζουμε στόχους και να φτάνουμε σε συναινετικές αποφάσεις.! Στείλτε μέιλ – αίτηση συμμετοχής το συντομότερο …

dating for married read here women who cheat on relationships

H MKO Via Brachy με έδρα τη Γαλλία, φιλοξενεί μία τετραήμερη κατάρτιση για ανθρώπους που έχουν δουλέψει με νέους ή με ομάδες, και θέλουν να εξασκηθούν πάνω σε εργαλεία όπως η μη βίαιη επικοινωνία , η λήψη αποφάσεων με συναίνεση , και να εξοικειωθούν και στην πράξη με τον αποτελεσματικό συντονισμό μιας ομάδας .


Η εκπαίδευση “From Singular to Plural” έχει το χαρακτήρα σεμιναρίου , θα λάβει χώρα στην πόλη Gaillac έξω από την Toulouse , και η συνεισφορά που θα καταβάλλει ο /η κάθε συμμετέχων/ουσα για το σεμινάριο είναι 25 ευρώ (στην γαλλική οργάνωση) .
Στο σεμινάριο συμμετέχουν Γάλλοι , Έλληνες και Καταλανοί .
Ενδεικτικό πρόγραμμα του τετραημέρου θα βρείτε εδώ .


Τα έξοδα διαμονής και διατροφής είναι καλυμμένα από το φορέα που οργανώνει το σεμινάριο , τη Via Brachy .Τα έξοδα μετακίνησης για κάθε άτομο που ταξιδεύει από και προς Αθήνα καλύπτονται από το πρόγραμμα έως το ύψος των 275 ευρώ, τα οποία θα καταβληθούν στο λογαριασμό σας, μετά το τέλος του προγράμματος , εφόσον έχετε συγκεντρωμένα όλα τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα.


Όποιος ενδιαφέρεται , θα πρέπει να μας το δηλώσει έως τις 4 Μάρτη με μέιλ στο:

mobility[at]european-village[dot]org

με μια μικρή περιγραφή για τον ίδιο, αν έχει κάποια εμπειρία πάνω στα θέματα του σεμιναρίου και ένα απλό motivation letter.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L