Δρώμενα στο Καφενείο

Μάθημα Vinyasa Flow Yoga την Τρίτη 6/5/2014 στις 18:00

Μάθημα Vinyasa Flow Yoga την Τρίτη 6/5/2014 στις 18:00

Χώρος διεξαγωγής Καφενείο

Έχοντας πολύχρονη εμπειρία στη γιόγκα και τον διαλογισμό ο Περικλής θα παρουσιάσει στην Ακαδημία Πλάτωνος την μέθοδο Vinyasa Flow Yoga. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να παίξεις με προσοχή με τα όριά σου, να απολαύσεις την έντονη και ευχάριστη αίσθηση του σώματός σου.

Το βάρος δίνεται στον πιο υγειή τρόπο να εκτελεσθούν οι στάσεις (asanas) και στην αναπνοή ως το κλειδιά για την απελευθέρωση της ροής της ενέργειας και την ισορροπία. Η επίγνωση της σωματικής/ συναισθηματικής/ διανοητικής κατάστασης κάθε στιγμή, είναι αυτό που ξεχωρίζει τη γιόγκα από οποιαδήποτε άλλη σωματική άσκηση και την κάνει ένα εργαλείο που σε βοηθάει να είσαι και να νιώθεις  νέ@, ισχυρ@ και υγιής. Το σημαντικότερο σ'αυτή τη διαδικασία είναι η απόλυτη αποδοχή του πώς είσαι και τί νιώθεις σήμερα, ως αντίβαρο σε μια μη αναγκαία φιλοδοξία που μπορεί να οδηγήσει σε τραυματισμό. Για να πάρεις μέρος σ'αυτό το μάθημα δε χρειάζεται ούτε να είσαι ακροβατικά ευλύγιστ@ ή δυνατ@ ούτε να έχεις συγκεκριμένες πνευματικές πεποιθήσεις. Αρχάρι@ ή πιο προχωρημέν@, άτομα με μικρά προβλήματα υγείας (κατόπιν συνεννόησης βέβαια), είναι όλοι ευπρόσδεκτ@.

υς: ελεύθερη συνεισφορά 

 

 Ο Περικλής ασκείται στη γιόγκα εδώ και περίπου είκοσι χρόνια. Έχει εκπαιδευτεί στη Νέα Υόρκη ως καθοδηγητής στη γιόγκα κι έχει παρακολουθήσει πάρα πολλά μαθήματα και σεμινάρια στο Βερολίνο, σε διάφορα μέρη της Ινδίας και αλλού. Διδάσκει από το 2008 στο Βερολίνο κηρίως σε σχολές για γιόγκα, χορό και γυμναστήρια. 

Διδάσκει επίσης Τάντρα και είναι επαγγελματίας θεραπευτής και καλλιτέχνης.Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L