Συμβαίνουν και μας αρέσουν

Προβολή ταινίας In Transition 2.0, 9/7/2014

Προβολή ταινίας In Transition 2.0, 9/7/2014

Ομάδα Μετάβασης Ακαδημίας Πλάτωνα

Ελάτε να δούμε μαζί την ταινία In Transition 2.0 (Σε Μετάβαση 2.0) στο πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα, την Τετάρτη 9/7/2014, στις 21.30.

online purchase abortion pill abortion pill where can you buy the abortion pill
dating for married link women who cheat on relationships
wife cheated on me link married affairs sites

Η ταινία παρουσιάζει το κίνημα της Μετάβασης, μέσα από τις ιστορίες απλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο που κάνουν εκπληκτικά πράγματα, συνεργαζόμενοι για τη δημιουργία τοπικής οικολογικής ανθεκτικότητας ως προς την πετρελαϊκή κρίση, την κλιματική αλλαγή και την οικονομική αστάθεια.

Θα δούμε και θα ακούσουμε για τις Κοινότητες Μετάβασης, πώς καλλιεργούν τροφή σχεδόν παντού, εκτυπώνουν δικά τους χρήματα, δημιουργούν σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσα στην κοινότητα και γενικά προσαρμόζουν τοπικά την οικονομία τους. Είναι μια ιδέα που έχει πάει παντού (2000 κοινότητες παγκόσμια), ένα κοινωνικό πείραμα που ανταποκρίνεται σε αβέβαιους καιρούς, προσφέροντας λύσεις και αισιοδοξία, ελπίδα, εφευρετικότητα και δύναμη.

Στη συνέχεια θα συζητήσουμε πάνω στην ιδέα της Μετάβασης και τις δράσεις που πραγματοποίησε τον τελευταίο χρόνο η Ομάδα Μετάβασης Ακαδημίας Πλάτωνα!

Θα γιορτάσουμε το κλείσιμο της χρονιάς και θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας από Σεπτέμβρη με νέες δράσεις και περισσότερες συμμετοχές!

Σας περιμένουμε όλους!



Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L