Δρώμενα στο Καφενείο

Πέμπτη 20/2, Βιγκαπέμπτη στο Καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος

Πέμπτη 20/2, Βιγκαπέμπτη στο Καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος

από τις 17.30

Για πολλούς από εμάς η Τσικνοπέμπτη είναι ένα ακόμα έθιμο συνδεδεμένο με την βαρβαρότητα του ανθρώπου απέναντι σε άλλα πλάσματα με μόνο στόχο την στιγμιαία του απόλαυση.
Επίσης είναι και άλλη μία γιορτή όπου οι περισσότεροι τρώνε ό,τι πιο ανθυγιεινό μπορούν.

Αποφασίσαμε λοιπόν να συνευρεθούμε στο Καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος και να συμπράξουμε με το AlternATE, το Εργαστήρι Συνειδητής Διατροφής και την One Project, με σκοπό να δώσουμε ένα διαφορετικό χαρακτήρα σε αυτή την "γιορτή", ένα χαρακτήρα χωρίς θύματα, χωρίς ανθυγιεινά εδέσματα, χωρίς κοινωνικό αποκλεισμό, αλλά μόνο με κέφι, φροντίδα και πολλές νοστιμιές!

Το βίγκαν μενού της ημέρας θα επιμεληθούν οι: Στάθης Αλεξάνδρου, Agelos Tsoukalos, Zannis Zouganelis, Sofia Kanellou και Stavros Karagilanis. Και θα περιλαμβάνει διάφορα ψητά λαχανικά στα κάρβουνα, μπιφτέκια φακής, γύρο μανιταριών και σέιταν, μπριζολάκια σόγιας, σουβλάκια τέμπε, τζατζίκια, kale chips, σαλάτες, πατάτες και πολλά άλλα!

Κατά τις 21:30 θα μας συνοδεύσουν οι περιπλανώμενοι μουσικοί του συλλόγου Περπερούνα για να ανέβει το κέφι κατακόρυφα. Φυσικά δεν θα μας λείψουν και οι γλυκιές απολαύσεις.

Μην το χάσετε!


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L