Δρώμενα στο Καφενείο

Προβολή Τετάρτη, 26/12, απο τα παιδιά του http://www.anotherworldishere.com/

Προβολή Τετάρτη, 26/12, απο τα παιδιά του http://www.anotherworldishere.com/

Την Τετάρτη, 26/12, στις 20/00 έχουμε την χαρά να υποδεχτούμε στο Καφενείο και να προβάλουμε ντοκυμαντέρ απο την δουλειά του Στρατή και της Θέκλας.

why do wifes cheat why do women cheat why do husbands cheat
why do married men cheat i dreamed my husband cheated on me link

Θα δούμε σίγουρα το ντοκυμαντέρ των παιδιών με τίτλο "ο τυφλός ψαράς" και αναλόγως την διάθεση θα ακολουθήσει συζήτηση ή και κάποια άλλη προβολή.


Λίγα λόγια για το project του Στρατή και της Θέκλας παρακάτω:

Δύο δημιουργοί –o Στρατής Βογιατζής και η Θέκλα Μαλάμου – ξεκινούν ένα οδοιπορικό με ένα αυτοκινούμενο τροχόσπιτο, ένα caravan project, στην ελληνική ενδοχώρα και τα νησιά. Σκοπεύουμε να περιηγηθούμε στην Ελλάδα από άκρη σε άκρη και με όχημα τη φωτογραφία, την  κινηματογράφηση και τη συλλογή προφορικών αφηγήσεων, να επιδιώξουμε να φέρουμε στο προσκήνιο την προσωπική ιστορία, την ανθρώπινη μαρτυρία.

Να τονίσουμε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής από αυτόν που συστηματικά προβάλλεται από τα μέσα ενημέρωσης και τις κυρίαρχες τάσεις, να εστιάσουμε στην ιδιαιτερότητα της άγονης και απομακρυσμένης Ελλάδας, να φωτίσουμε έναν τόπο που συνεχίζει να δημιουργεί και να ονειρεύεται και με αυτό το τρόπο να υποστηρίξουμε ότι  «Ένας  Άλλος Κόσμος Είναι Εδώ» !!!  

http://www.anotherworldishere.com

Σας περιμένουμε...


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L