Δρώμενα στο Καφενείο

Τετάρτη με ταινία:

Τετάρτη με ταινία:

Πρώτη ταινία για φέτος στο καφενείο είναι το Radio Alice, ένα Ιταλικό φιλμ (2004) για τα κινήματα αυτονομίας στην Ιταλία του 1977. Είναι η εποχή που δεκάδες ελεύθερα ραδιόφωνα γεννιούνται σε όλη την χώρα δίνοντας στο κίνημα φωνή.

redirect women looking to cheat infidelity

Πρώτη ταινία για φέτος στο καφενείο είναι το Radio Alice, ένα Ιταλικό φιλμ (2004) για τα κινήματα αυτονομίας στην Ιταλία του 1977. Είναι η εποχή που δεκάδες ελεύθερα ραδιόφωνα γεννιούνται σε όλη την χώρα δίνοντας στο κίνημα φωνή. Η ταινία παρουσιάζει την προσωπική πορεία δύο φίλων από τα προάστια της Μπολόνια, μέσα στον κυκεώνα των έντονων γεγονότων της εποχής αλλά και των εντάσεων της νεότητάς τους.
(Ο σταθμός ράδιο Αλίκη στην πραγματικότητα άρχισε να εκπέμπει στις 9 Φεβρουαρίου 1976, στη συχνότητα 100,6 MHz, χρησιμοποιώντας έναν πρώην στρατιωτικό αναμεταδότη. Στις 2 Μαρτίου 1977 η αστυνομία εισέβαλε στο χώρο και τον έκλεισε...)

Θα δοκιμάσουμε να ξεκινήσουμε την ταινία λίγο μετά τις 7 (για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν κανονικά...) και να την ξαναδούμε, χωρίς ήχο, με συνοδεία ιταλικών επαναστατικών ασμάτων, ρακόμελου, και φαγητού έκπληξη από τον μάγειρα άγγελο (που έκανε και την επιλογή της σημερινής προβολής), αμέσως μετά!

τώρα και στο facebook!


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L