Δρώμενα στο Καφενείο

JAN 08 Πρώιμα ρεμπέτικα της Σμύρνης ζωντανά στο καφενείο

JAN 08 Πρώιμα ρεμπέτικα της Σμύρνης ζωντανά στο καφενείο

Πέμπτη 08/15 μετά τις 20:00

Η μουσική της Σμύρνης ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τους πρόσφυγες. Ωστόσο, ανήκε ήδη σε αυτήν. Οι κλίμακες και οι αρχαίοι ρυθμοί της αποτελούν ένα μουσικό ψηφιδωτό από αραβικές, περσικές και βυζαντινές επιρροές.

how to order the abortion pill online click here order abortion pill
go open click here
side effects abortion pill link what is the procedure for an abortion

Οι προπολεμικές ηχογραφήσεις σε Αμερική, Σμύρνη και Πειραιά αποτελούν τα διαπιστεύματά της.
Το βραδυ της Πέμπτης θα παίξουμε γνωστά και άγνωστα κομμάτια που έχουμε ανακαλύψει και αγαπήσει τα τελευταία χρόνια, βασιζόμενοι κυρίως στις πρώτες εκτελέσεις και θα αυτοσχεδιάσουμε τόσο με τα όργανα όσο και με τη φωνή μας.

Είσοδος ελεύθερη.
Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.

Γιάννης Νιάρχος : κιθάρα,τραγούδι
Ασπασία Ανωγειάτη: πολίτικη λύρα, κρουστά,τραγούδι
Χρήστος Αγγελόπουλος: σάζι, πολίτικο λαούτο, τραγούδι

Οι μουσικοί

Ο Γιάννης Νιάρχος από το 1992 ασχολείται με το παραδοσιακό, σμυρνέϊκο, ρεμπέτικο και λαϊκό τραγούδι παίζοντας επίσης κιθάρα, μπουζούκι, μπαγλαμά και ούτι. Το 2002 συμμετείχε στο ντοκυμαντέρ του Παναγιώτη Κουνάδη «Γειά σου περήφανη και αθάνατη εργατιά». Με την Απόδημη Κομπανία έχει ταξιδέψει τρείς φορές στην Αυστραλία. Από τον Μάρτιο του 2013 συμμετέχει παίζοντας κιθάρα και τραγουδώντας, σε μια ομάδα παράστασης χοροθεάτρου, το CIE MPTA. Αποτελείται από Βέλγους, Γάλλους, Ελληνες και Τυνήσιους χορευτές και μουσικούς.

Η Ασπασία Ανωγειάτη αγαπούσε από μικρή να παίζει πιάνο και κιθάρα και να τραγουδά. Ερωτεύτηκε την πολίτικη λύρα σε μια συναυλία στο Βερολίνο και μέσα από αυτή γνώρισε ένα υπέροχο ρεπερτόριο και πολλούς όμορφους ανθρώπους.

Ο Χρήστος Αγγελόπουλος ασχολείται με τη μουσική από τις πρώτες τάξεις του δημοτικού. Αγαπά να αποδίδει τα προπολεμικά ακούσματα με διαφορετικά όργανα, κυρίως έγχορδα.Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L