Δρώμενα στο Καφενείο

Πανηγύρι Άγιος Τρύφωνας, 1η Φλεβάρη, Μοίρασμα Σπόρων

Πανηγύρι Άγιος Τρύφωνας, 1η Φλεβάρη, Μοίρασμα Σπόρων

Την Παρασκευή 1η Φλεβάρη γιορτάζει ο Άγιος Τρύφωνας, σύμφωνα με την παράδοση προστάτης των γεωργών, των καλλιεργειών και κυρίως της Αμπελουργίας.

go husband cheated wife cheated on me
side effects abortion pill medication abortion what is the procedure for an abortion

Αδράζοντας λοιπόν την ευκαιρία και βασιζόμενοι στην συγκυρία ότι στην Ακ.Πλάτωνα (δίπλα στο Πάρκο) βρίσκεται ένα από τα ελάχιστα εκκλησάκια αφιερωμένα στον εν λόγω Άγιο συμμετέχουμε σε μια γιορτή μαζί με την ΑΝΙΜΑ, την Περπερούνα, την Πολιτεία, τις Δρυάδες και σε συνεργασία με την τοπική ενορία.

Η βασική ιδέα είναι ότι:
-Η τροφή θα πρέπει να είναι καθαρή, η παραγωγή της να σέβεται την φύση και το περιβάλλον και να είναι κοινό αγαθό για όλους.
-Η διατροφική αυτάρκεια, η ανθρώπινη αξιοπρέπεια και ελευθερία και η ανεξαρτησία των σπόρων είναι σε απόλυτη συσχέτιση και δεν διακυβεύονται με κανένα αντάλλαγμα!

Σας καλούμε λοιπόν το απόγευμα της Παρασκευής όσους θέλουν να συμμετάσχουν στην συσκευασία των σπόρων σε μικρά σακουλάκια και στις λοιπές ετοιμασίες (το καφενείο θα προσφέρει για την γιορτή μια τεράστια φασολάδα σε τσουκάλι :)) στις 17:00 στο Καφενείο (Μοναστηρίου 140 και Τηλεφάνους).
Με τους υπόλοιπους τα λέμε κατευθείαν στον Άγιο Τρύφωνα γύρω στις 19:00.

Το πρόγραμμα σε γενικές γραμμές συμπεριλαμβάνει:
-Μουσική και χορό
-Φαγητό
-Μοίρασμα σπόρων
-Παρουσιάσεις - Ομιλίες


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L