Δρώμενα στο Καφενείο

JAN 30 The mystic orange ζωντανά στο καφενείο!

JAN 30 The mystic orange ζωντανά στο καφενείο!

Παρασκευή 30/01 μετά τις 20:30

Μια παρέα, μια μπάντα, μια οικογένεια. Γνωρίστηκαν απρόβλεπτα μέσα σε τζαμ βραδιές σε στεκι του κέντρου της πόλης και σε λιγότερο απο ενα μήνα δημιουργήθηκε ενα σχήμα με δικές του συνθέσεις και ηχοχρώματα.

Βασικός πυρήνας η τριάδα : πίανο,syths - φλάουτο - αλτο sax. Στη πορεία μουσικοί της παρέας απο το γνωστό στέκι προσκαλούνται να συμπράξουν μαζί τους προσθέτοντας τις δικές τους διαθέσεις.
Αλλοι αυτοδίδαχτοι, αλλοι με σχετική μουσική παιδεία στα πρώτα τους βήματα και αναζητήσεις και άλλοι μουσικοί του δρόμου.. όλοι ονειροπόλοι, προχωράνε μαζι σε μονοπάτια άγνωστα. Μέσα απο τη διαφορετικότητά τους, συνδιάζοντας διαφορετικούς τόπους και χράνους, με επιρροές απο τζαζ, κλασικη, ψυχεδέλεια και ηλεκτονικό πειραματισμό, προσεγγίζουν ηχότοπους οπου τα συναισθήματά τους θα αλληλοσυμπληρώνονται.
Η πρώτη τους εμφάνηση στο καφενείο της ακαδημίας πλάτωνος θα περιέχει κομμάτια με φόρμες, οπου λίγο πολύ όλοι συνθέσαν με τις πινελιές και τις ιδεές τους, καθώς και αυτοσχεδιαστηκά μέρη που θα πατήσουν πάνω στη χημεία που ήδη τους έχει χαρακτηρίσει.

Πιάνο, synths : Το Βραχυκλύκλωπα
Φλάουτο : Το Πορτοκάλι
Αλτο Sax : Το Νιονιο

Bass, Guitar : Ευριπίδης
πιάνο : WonTon

και πολλοι guest ....
όποιος πιστός προσέλθει και όποιος κάνει κεφι ας ανέβει!

Είσοδος ελεύθερη.
Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L