Δρώμενα στο Καφενείο

JAN 31 Κουκλοθέατρο: CIRCUS SOCORO!

JAN 31 Κουκλοθέατρο: CIRCUS SOCORO!

Σάββατο 31/01 στις 21:00

CIRCUS SOCORO Ενα θέαμα που θα ξαφνιάσει ευχάριστα μικρούς και μεγάλους! Άγρια θηρία με απίστευτες δυνάμεις. Εξαιρετικοί άλτες,μυώδεις αρσιβαρίστες άψογοι ακροβάτες που γνωρίζουν με ακρίβεια τα νούμερα που πρέπει να εκτελέσουν.....

dating for married read here women who cheat on relationships

Ένα τσίρκο με άγρια θηρία που κόβουν την ανάσα ακόμα και του πιο ψύχραιμου και απαιτητικού θεατή από λεπτό σε λεπτό.
Θηρία που κινήσαμε γη και ουρανό για να τα συναντήσουμε ταξιδέψαμε μήνες ολόκληρους και σε ολόκληρο τον κόσμο για να τα βρούμε.
Ένα τσίρκο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα συμβατικά τσίρκο.
Υπάρχει μία μόνο διαφορά...Στα συνηθισμένα τσίρκο οι εκπαιδευτές των Θηρίων (συνήθως) με τη βία και τη στέρηση τροφής αναγκάζουν τα ζώα να εκτελούν επικίνδυνα νούμερα παρά τη θέληση τους.
Στο τσίρκο ΣΟΚΟΡΟ η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική!!!

Είσοδος ελεύθερη.
Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.

Ο Φάνης και η Εύα είναι οι δύο εκπαιδευτές και ιδιοκτήτες του τσίρκο SOKORO. Έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία και τους δύο κύκλους των εξειδικευμένων σεμιναρίων στο Όσλο της Νορβηγίας και είναι κάτοχοι του πτυχίου “Advanced Degree on Flee Education”.Το A.D.F.E πιστοποιεί την ικανότητα των εκπαιδευτών να συμπεριφέρονται με απόλυτα ασφαλή τρόπο στα ζώα του τσίρκο. Δεν χρησιμοποιούμε καθόλου βία και ως άξονα της εκπαίδευσης έχουν την επιβράβευση.
Κλείνοντας να ενημερώσουμε το κοινό για την επικινδυνότητα του show που θα παρακολουθήσουν, και πως πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο κάποιου μοιραίου λάθους.......


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L