Δρώμενα στο Καφενείο

FEB 06 Τραγούδια και αυτοσχεδιασμοί με σιτάρ και κοντραμπάσο!

FEB 06 Τραγούδια και αυτοσχεδιασμοί με σιτάρ και κοντραμπάσο!

Παρασκεύη 6/2 στις 21:00

Ο Μάρκος Δαμιανός (σιτάρ, τραγούδι) και ο Χρυσόστομος Μπουκάλης (κοντραμπάσο, κουδούνια) σας προσκαλούν σε μια ξεχωριστή μουσική εμπειρία στο καφενείο!

my husband cheated on me dating site for married people how many men have affairs

Ένα ηχητικό ταξίδι από την Ινδία στην Ελλάδα και από το παρελθόν στο σήμερα.

Είσοδος ελεύθερη.
Θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.

Ο Μάρκος Δαμιανός ξεκίνησε από μικρή ηλικία ως αυτοδίδακτος μουσικός, παίζοντας κιθάρα, sitar και tabla. Πειραματίστηκε ηχογραφώντας όργανα που έφτιαχνε ο ίδιος, καθώς και ήχους της φύσης. Ασχολήθηκε με τη σύνθεση μουσικής κινηματογράφου (Ηνίοχος, Αλέξη Δαμιανού), θεάτρου και χορού. Συγχρόνως διδάχτηκε ινδική κλασική μουσική από τον Ινδό δεξιοτέχνη Shankar Lal. Η μουσική του πορεία τον οδήγησε σε συναυλίες και ηχογραφήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με συνεργάτες από διάφορες χώρες.

Ο Χρυσόστομος Μπουκάλης άρχισε να παίζει κιθάρα στα 15 σε σχολικές ορχήστρες. Στα 17 πήρε ηλεκτρικό μπάσο και μετά από λίγο έπαιζε ροκ μουσική με διάφορα γκρουπακια και αργότερα πιο επαγγελματικά με τραγουδοποιούς.
Είναι αυτοδίδακτος κοντραμπασιστας, και συνεργάζεται κατά καιρούς με σημαντικούς καλλιτέχνες και ορχήστρες της έντεχνης Ελληνικής μουσικής σκηνής (ορχήστρα σύγχρονης μουσικής της ΕΡΤ, Θανάσης Παπακων/νου, Μανώλης Ρασούλης, Νίκος Ξυδάκης, Ε. Αρβανιτάκη, Χ. Τσιαμούλης κ.α.) καθώς επίσης είναι ενεργό μέλος στη Τζαζ σκηνή της Αθήνας.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L