Δρώμενα στο Καφενείο

Το Μυθολόγιο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης

Το Μυθολόγιο γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης

Tην Παρασκευή, 20 Μαρτίου, τα μέλη του Μυθολογίου (Σύλβια Βενιζελέα ,Ελεάννα Γεροντοπούλου, Μάνια Μαράτου, Αντρέας Μιχαηλίδης, Lamia Bedioui, Ναυσικά Καψαλά) θα βρίσκονται στο Συνεργατικό Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140) και θα πουν πολλές ιστορίες από αυτές που κουβαλούν μέσα στο σακούλι των παραμυθιών.

H Λουκία Κωνσταντάτου και η Μαρία Παπαπετροπούλου θα συνοδεύουν τις αφηγήσεις με τη μουσική τους, θα μας ταξιδεύουν σε μέρη θαυμαστά κι όλοι μαζί θα κάνουμε την πιο μεγάλη μας ευχή, μιας και το θέμα για την φετινή Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης είναι “Ευχές”.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 21:00.
Ευχόμαστε καλή αντάμωση!


Τι Είναι η Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης

Στις 20 Μαρτίου, με την έναρξη της εαρινής ισημερίας, οι χώρες του Βορείου Ημισφαιρίου γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης.
Πλήθος εκδηλώσεων υλοποιούνται σε πολλές χώρες και σε διαφορετικούς χώρους – στόχος της γιορτής είναι όσο περισσότεροι άνθρωποι να πουν και νΆ ακούσουν ιστορίες. Η τέχνη της προφορικής αφήγησης έχει την τιμητική της και οι ιστορίες ακολουθούν το δρόμο που γνωρίζουν εδώ και αμέτρητα χρόνια, ταξιδεύοντας “από το στόμα στο αυτί και από το αυτί στο στόμα”.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L