Δρώμενα στο Καφενείο

MAY 17 Μουσική Συνάντηση του Παν Καπερνέκα και της Αρετής Μίγγου.

MAY 17 Μουσική Συνάντηση του Παν Καπερνέκα και της Αρετής Μίγγου.

Κυριακή 17/05 μετά τις 20:00,

Την Κυριακή 17 Μαΐου και ώρα 8μ.μ. σας προσκαλούμε σε μια μουσική συνάντηση του Παν Καπερνέκα και της Αρετής Μίγγου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με ήχους τυμπάνων, ξύλινων πνευστών και φωνών. Θα συμμετέχουν ενεργά επίσης και το ngoni(αφρικάνικη άρπα), djembe, συνθετητές, πεντατονίες, μελωδίες από Ανατολή, και ατμόσφαιρες!

Ο Παν Καπερνέκα είναι συνθέτης, μουσικός και τραγουδιστής. Ιδρυτικό και συνθετικό μέλος των "Άβατον", συνθετικό μέλος τού συγκροτήματος Palyrria,με 5 δίσκους στο ενεργητικό του και συναυλίες σε Ευρώπη, Ασία( Ιαπωνία, Κορέα). Ασχολείται με την μελοποίηση αρχαίων ελλήνων ποιητών και φιλοσόφων, έχει συνθέσει μουσική για αρχαίο δράμα και για χορό και ερευνά τις παραδοσιακές μουσικές της Εγγύς Ανατολής και Ασίας καθώς και τα μουσικά ιδιώματα των αυτόχθονων φυλών.

Η Αρετή Μίγγου είναι μουσικός, μουσικοπαιδαγωγός, performer. Συνθέτει,παίζει και διδάσκει κρουστά, μουσικοκινητική και ηπειρώτικο πολυφωνικό τραγούδι, παραδίδει σεμινάρια για τον ρυθμό με κίνηση, φωνή και όργανα. Είναι ιδρυτικό μέλος του σχήματος ''Lyre n' Rhapsody" με δύο άλμπουμ "Awakening the muse" και "Κίρκη". Συμμετέχει σε ηχογραφήσεις δίσκων.

Ο Παν και η Αρετή έχουν ξαναβρεθεί μαζί στη σκηνή ως μέλη του έθνικ σχήματος ''Γη κ' Θάλασσα".


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L