Δρώμενα στο Καφενείο

Προβολή Ντοκιμαντέρ και Συζήτηση: Γεωργία στην Κρίση;

Προβολή Ντοκιμαντέρ και Συζήτηση: Γεωργία στην Κρίση;

Το Καφενείο παρουσιάζει την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 20:00 το βραβευμένο ντοκιμαντέρ μικρού μήκους "Γεωργία στην Κρίση;", μία παραγωγή του εθνοβιολόγου Παύλου Γεωργιάδη, σε σκηνοθεσία Χάρη Ντώνια.

why do married men cheat i dreamed my husband cheated on me link
go redirect wife cheated on me
side effects abortion pill medication abortion what is the procedure for an abortion


Ο παραγωγός του ντοκιμαντέρ ο κ.Γεωργιάδης θα είναι και στην παρέα μας στο καφενείο.

Γεωργία στην Κρίση;

Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους
| Διάρκεια: 19’ 48’’
| Format Προβολής: Blue Ray or DVD

Σύνοψη
H ελληνική ύπαιθρος ξετυλίγεται μέσα από το ταξίδι ενός ανθρώπου σε όλη την χώρα, ανακαλύπτωντας τις ιστορίες των νέων αγροτών και τις ευκαιρίες που ανοίγονται για την αναγέννηση της οικονομίας μέσω της αειφόρου περιφερειακής ανάπτυξης.
Η ταινία χρησιμοποιεί την περίπτωση της Ελλάδας για να αγγίξει διεθνείς προκλήσεις -όπως η διατροφική διασφάλιση, το περιβάλλον και το μέλλον της διατροφής μας- χτίζοντας μία γέφυρα μεταξύ της υπαίθρου και των πόλεων, και σμίγοντας το τοπικό με το παγκόσμιο,.
Βραβεία: 1ο Βραβείο Κατηγορίας Ντοκιμαντέρ Μικρού Μήκους, 2nd Annual ArcLight Doc Festival, LA.

Παύλος Γεωργιάδης | Παραγωγός – Ερευνητής - Παρουσιαστής
Ο εθνοβιολόγος Παύλος Γεωργιάδης είναι ο εμπνευστής της Συντροφιάς Slow Food Θράκης, συντονιστής του Δικτύου Νέων του Slow Food για την Ελλάδα και συντονιστής επικοινωνίας για την Ευρώπη για το nourish9billion.org.
Στην προσωπική του πορεία, ειδικεύεται στην Εθνοβιολογία, με ερευνητική εμπειρία στην Ινδία, την Ταϋλάνδη και την Κίνα.
Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Εδινβούργου με BSc/(Hons) Biological Sciences/(Plant  Science) και ένα MSc Biodiversity & Taxonomy of Plants από τον Βασιλικό Βοτανικό Κήπου του Εδινβούργου.
Μεταφέρθηκε στο Πανεπιστήμιου του Χοενχάιμ στη Στουτγάρδη, για ένα δεύτερο MSc Environmental Protection & Food Production, και τώρα ολοκληρώνει το διδακτορικό του στις Κοινωνικές Επιστήμες του Αγροτικού τομέα.
Στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την ελαιοκαλλιέργεια στον αρχαίο ελαιώνα της οικογένειάς του στην Μάκρη της Αλεξανδρούπολης.

Χάρης Ντώνιας | Σκηνοθέτης
Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου στην Βαρκελώνη, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο αντικείμενο του Audiovisual Management, αποκλειστικά για ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ στο Media Business School. H φιλμογραφία του ως σκηνοθέτης περιλαμβάνει τρία ντοκιμαντέρ, εκ των οποίων το πρώτο στην Νέα Υόρκη, και δύο ταινίες μικρού μήκους, που συμμετείχαν σε διάφορα φεστιβάλ διεθνώς. Επίσης από το 1998 σκηνοθετεί διαφημιστικά σποτ και μουσικά βίντεο κλιπ για τις αγορές της Ελλάδας και της Ισπανίας.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L