Δρώμενα στο Καφενείο

Ο Γκαλεάνο Ζει! Ζωγραφίζοντας έναν Ζαπατίστα δάσκαλο

Ο Γκαλεάνο Ζει! Ζωγραφίζοντας έναν Ζαπατίστα δάσκαλο

Wednesday, September 16 at 9:00pm

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00 για να παρακολουθήσουμε την Παγκόσμια πρεμιέρα του νέου Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο "Ο Γκαλεάνο Ζει! Ζωγραφίζοντας έναν Ζαπατίστα δάσκαλο!".

Το βίντεο είναι αφιερωμένο στον επαναστάτη Ζαπατίστα Δάσκαλο Γκαλεάνο και έχει ως στόχο να κάνει γνωστή την ιστορία δολοφονίας του ενώ παράλληλα καταγράφει την δημιουργία μια καταπληκτικής τοιχογραφίας στην περιοχή των Ζαπατίστας αφιερωμένη σε εκείνον.
Αυτό το δραματικό έργο τέχνης ζωγραφίστηκε φέτος από μια διεθνή ομάδα εθελοντών από 12 χώρες και τώρα βρίσκεται στους τοίχους του επαναχτισμένου σχολείου και κλινικής του Γκαλεάνο στην κοινότητα της La Realidad.
Σας προσκαλούμε όλες και όλους να καλέσετε φίλους από τη γειτονιά, την εργασία και το ευρύτερο περιβάλλον σας για να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο και να συμμετέχετε σε ένα παγκόσμιο event που αφιερώνεται στη δικαιοσύνη, στην εκπάιδευση και την ειρήνη.
Μετά το τέλος της προβολής θα γευτούμε Μεξικάνικες λιχουδιές φτιαγμένες με αγάπη από την Νομαδική Κουζίνα του Καφενείου.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες
http://www.schoolsforchiapas.org/blog/

Αν θέλετε να οργανώσετε αντίστοιχη προβολή στις 16/9 στην περιοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στο [email protected] και να δώσετε τα παρακάτω στοιχεία
1. Contact person name:
2. Email:
3. Phone:
4. Facebook address
5. Venue name:
6. Venue Address:
7. Event Time:
Optional: Brief description of event (less than 25 words)


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L