Δρώμενα στο Καφενείο

Συζήτηση και προβολή ντοκιμαντέρ για την ιδιωτικοποίηση του νερού, Τετάρτη 27 Μαρτίου

Συζήτηση και προβολή ντοκιμαντέρ για την ιδιωτικοποίηση του νερού, Τετάρτη 27 Μαρτίου

Προβολή του ντοκιμαντέρ "Flow: For the love of water".

how to order the abortion pill online click here order abortion pill
why do married men cheat i dreamed my husband cheated on me link

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:30 με την συζήτηση με τη συμμετοχή της Πρωτοβουλίας Πολιτών για τη μη ιδιωτικοποίηση του νερού  καθώς και εργαζομένων στην ΕΥΔΑΠ, για την επικείμενη ιδιωτικοποίηση του νερού των αστικών κέντρων.

Tο βραβευμένο ντοκιμαντέρ της Irena Salina Flow-For Love of Water ερευνά αυτό που οι εμπειρογνώμονες θεωρούν ως το πιο σημαντικό πολιτικό και περιβαλλοντικό θέμα του 21ου αιώνα. Την παγκόσμια κρίση νερού. Η έρευνα της Salina εστιάζει στην πολιτική, την ρύπανση, τα ανθρώπινα δικα
ιώματα ,την εμφάνιση διαφόρων εταιριών για έλεγχο του νερού και την ηθική τους , καθώς και τον αγώνα τον πολιτών ενάντια στην ιδιωτικοποίηση. 
Για δεύτερη φορά τα γαλλικά δικαστήρια δικαίωσαν την εταιρία TV Channel ARTE, παραγωγό του βραβευμένου ντοκιμαντέρ FLOW, το οποίο περιγράφει τις καταστροφικές πρακτικές των πολυεθνικών στον τομέα του νερού, ανάμεσά τους και της Suez, η οποία σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα ενδιαφέρεται για την απόκτηση της ΕΥΑΘ.

Πριν την προβολή :

Πριν την προβολή , θα συζητήσουμε σε ποιόν ανήκει πραγματικά το νερό, πώς η ιδιωτικοποίηση του πιο σημαντικού πόρου συνεπάγεται την εξάρτηση της ζωής μας από τις εταιρίες και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς για να για να το περιφρουρήσουμε σαν δημόσιο αγαθό, σήμερα στον τόπο μας πρακτικά.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L