Δρώμενα στο Καφενείο

NOV 12 Συνάντηση για τη Μη Βίαιη Επικοινωνία

NOV 12 Συνάντηση για τη Μη Βίαιη Επικοινωνία

Πέμπτη 12/11 στις 19:00

Την Πέμπτη στις 19.00 στο καφενείο μας (Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους) θα μιλήσουμε για τη Μη Βίαιη Επικοινωνία.

Η Μη Βίαιη Επικοινωνία είναι ένα εργαλείο συνειδητότητας που μας βοηθά να αναγνωρίσουμε ότι σε κάθε στιγμή έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε όχι μόνο τον τρόπο που θα εκφραστούμε προς τους άλλους, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα ερμηνεύσουμε τα λόγια των άλλων.
Εστιάζοντας στη γλώσσα που μιλάμε, η διαδικασία αυτή μας δίνει τη δυνατότητα να απελευθερωθούμε συναισθηματικά και να οικοδομήσουμε σχέσεις που μας βοηθούν να ζήσουμε τη ζωή μας σύμφωνα με τις αξίες μας.

Στη συνάντηση της Πέμπτης θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τη Μη Βίαιη Επικοινωνία σε όσους δεν την γνωρίζουν, ενώ παράλληλα να μοιραστούμε εμπειρίες, σκέψεις και προθέσεις σχετικά με αυτή.
Θα ανακοινώσουμε τις επερχόμενες δράσεις, όπως είναι η επικείμενη έκδοση του βασικού βιβλίου της Μη Βίαιης Επικοινωνίας στα ελληνικά, αλλά και διάφορα δρώμενα και εκπαιδεύσεις.
Τέλος, θα συζητήσουμε τρόπους και τεχνικές μοιράσματος της Μη Βίαιης Επικοινωνίας, έτσι ώστε να υποστηρίξουμε όσους θέλουν να μοιραστούν αυτή τη γλώσσα ή και να δημιουργήσουν μια ομάδα εξάσκησης.

Σας περιμένουμε στο καφενείο μας (με ζεστό φαγάκι και ποικίλα ροφήματα!)

Είσοδος ελεύθερη.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Μη Βίαιη Επικοινωνία δείτε εδώ: www.non-violence.gr


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L