Δρώμενα στο Καφενείο

Παρασκευή 13/5: Ειρηνική διατροφή και Yoga

Παρασκευή 13/5: Ειρηνική διατροφή και Yoga

Σας προσκαλούμε στην ιδιαίτερη για τούτο το μήνα συνάντηση για την Ειρηνική Διατροφή, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016, ώρα 19:30 (προσέλευση 19:15), στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος (Μοναστηρίου & Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος) και αποτελείται από δύο ενότητες.

1η ενότητα: Σε συνέχεια του φετινού αφιερώματος στις πανανθρώπινες αξίες, στη συνάντησή μας αυτή θα υπάρξει συζήτηση και ανάγνωση κειμένου για τη σύνδεση της Ειρηνικής Διατροφής με την ειρήνη, γαλήνη, αρμονική ροή.

2η ενότητα: Yoga στο πάρκο για όλες τις ηλικίες και για όλα τα σώματα, για έμπειρους και μη, με human mandala, yoga σε ζεύγη, ασκήσεις ευθυγράμμισης και χαλάρωση, ώστε να βιώσουμε και με το σώμα μας την Ειρήνη, Ισορροπία, Αρμονική Ροή και τη Σύνδεση.

Μαζί μας θα είναι η Φωτεινή Δημητρίου, www.yogaviolet.com

*
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχουμε όλοι μαζί μας στρωματάκι yoga ή μια μεγάλη πετσέτα θαλάσσης για την εμπειρία μας στο πάρκο, ακριβώς απέναντι από το Καφενείο.
*
Ελάτε στη συντροφιά της Ειρηνικής Διατροφής την Παρασκευή, 13 Μαΐου, και φέρτε μαζί σας και φίλους σας, για να βιώσουμε όλοι παρέα με αισιοδοξία την πορεία προς το ελληνικό καλοκαίρι μέσα από ειρηνικές συζητήσεις και ειρηνική έως θεραπευτική κίνηση με το σώμα μας.
*
Η συνάντηση μάλιστα αποτελεί ομαλή συνέχεια των δραστηριοτήτων mini φεστιβάλ yoga που θα τρέχει ήδη την Παρασκευή, 13 Μαΐου στο Συνεργατικό Καφενείο και στο γειτονικό του πάρκο, ειδικά για όσους έχουν χρόνο μετά το απόγευμα.
*
Μας βοηθάτε πολύ αν δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6938141330 (Cosmote) για την καλύτερη προετοιμασία μας.
*
Είσοδος ελεύθερη

*

Οι μηνιαίες συναντήσεις για την Ειρηνική Διατροφή αποτελούν τμήμα των δράσεων και προγραμματών του φορέα "η σπείρα, ολιστική εκπαίδευση, ανθρώπινες αξίες, διά βίου μάθηση"
για έναν δίκαιο, αειφόρο, ειρηνικό πλανήτη για όλους.

*
Εγκάρδιες ευχές,
μαρία α. αγγελή & συνεργάτες


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L