Δρώμενα στο Καφενείο

Πέμπτη 2/5 19.00: Ειρηνική Διατροφή

Πέμπτη 2/5 19.00: Ειρηνική Διατροφή

Αγαπητοί όλοι, με τούτο το μήνυμα σας προσκαλούμε σε άλλη μια ιδιαίτερη μηνιαία συνάντηση για την Ειρηνική Διατροφή, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2016, ώρα 19:00-20:30, στο πάρκο ακριβώς απέναντι από το Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος (Μοναστηρίου & Τηλεφάνους, Ακαδημία Πλάτωνος) και αποτελείται από δύο ενότητες.

1η ενότητα: Σε συνέχεια του φετινού αφιερώματος στις πανανθρώπινες αξίες, στη συνάντησή μας αυτή θα υπάρξει συζήτηση και ανάγνωση κειμένου για τη σύνδεση της Ειρηνικής Διατροφής με την υπομονή, αποδοχή.

2η ενότητα: Ήπια κινητικά παιχνίδια για ενήλικες (και παιδιά) για όλα τα σώματα, με προσκεκλημένη μας στην εμψύχωση και συντονισμό των παιχνιδιών την Εύη Θανέλλα (Ταξιδεύη).

Τα παιχνίδια ενώνουν την ομάδα, απελευθερώνουν, αποτοξινώνουν, ενισχύουν την ορμόνη της χαράς και μας προσκαλούν να εκτιμήσουμε και να βιώσουμε 100% τη στιγμή, το τώρα.


*

Ελάτε στη συντροφιά της Ειρηνικής Διατροφής την Πέμπτη, 2 Ιουνίου

και φέρτε μαζί σας φίλους σας κάθε ηλικίας, για να βιώσουμε όλοι παρέα με αισιοδοξία την αρχή του ελληνικού καλοκαιριού με σημαντική ενημέρωση για την Ειρηνική Διατροφή, ειρηνικές συζητήσεις και απελευθερωτική, αισιόδοξη διάδραση μέσα από ήπια κίνηση και παιχνίδι.

*

Μας βοηθάτε πολύ αν δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο email [email protected] ή στο τηλέφωνο 6938141330 (Cosmote) για την καλύτερη προετοιμασία μας.

*

Είσοδος ελεύθερη

*

Οι μηνιαίες συναντήσεις για την Ειρηνική Διατροφή αποτελούν τμήμα των δράσεων και προγραμματών του φορέα "η σπείρα, ολιστική εκπαίδευση, ανθρώπινες αξίες, διά βίου μάθηση"

για έναν δίκαιο, αειφόρο, ειρηνικό πλανήτη για όλους

και την αλλαγή του 'παιχνιδιού' προς την 'Ιστορία της Σύνδεσης'!!

*

Εγκάρδιες ευχές,

μαρία α. αγγελή & συνεργάτες

η σ π ε ί ρ α, ολιστική εκπαίδευση,

ανθρώπινες αξίες, δια βίου μάθηση |
www.thespiral.gr


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L