Δρώμενα στο Καφενείο

Παρασκευή 1/7, 20.00: Πικ νικ ειρηνικής διατροφής στο πάρκο

Παρασκευή 1/7, 20.00: Πικ νικ ειρηνικής διατροφής στο πάρκο

Σας προσκαλούμε σε μια πολύ καλοκαιρνή μηνιαία συνάντηση/πικ νικ για την Ειρηνική Διατροφή, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016, ώρα 20:00 και εξής, στο πάρκο Ακαδημίας Πλάτωνος ακριβώς απέναντι από το Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος (Μοναστηρίου & Τηλεφάνους).

Ο καθένας μας φέρνει κάτι ειρηνικό εδώδιμο μαζί του που έχει προετοιμάσει (σαλάτα, πίτα, ωμοφαγικό κ.λπ.), για να το μοιραστεί με τη συντροφιά. Θυμίζουμε ότι τα ειρηνικά πιάτα είναι φυτοφαγικά (χωρίς ζωικά παράγωγα, χωρίς δηλαδή αυγά, ζωικό γάλα, τυρί, βούτυρο, κ.λπ.), από αγνές, φρέσκες, βιολογικές πρώτες ύλες, μαγειρεμένα με αγάπη! Ιδανικά χωρίς επεξεργασμένα έλαια, (πολύ) αλάτι και γλυκαντικά μέσα…

*

Ελάτε στη συντροφιά της Ειρηνικής Διατροφής και φέρτε μαζί σας φίλους σας κάθε ηλικίας, για να μοιραστούμε όλοι παρέα θρεπτικά, ευφάνταστα και εύγευστα πιάτα της Ειρηνικής Κουζίνας.

*

Μας βοηθάτε πολύ αν δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο email mariaaggeli@gmail.com 

ή στο τηλέφωνο 6938141330 (Cosmote)

για την καλύτερη προετοιμασία μας.

*

Είσοδος ελεύθερη

*

Οι μηνιαίες συναντήσεις για την Ειρηνική Διατροφή αποτελούν τμήμα των δράσεων και προγραμμάτων του φορέα "η σπείρα, ολιστική εκπαίδευση, ανθρώπινες αξίες, διά βίου μάθηση" για έναν δίκαιο, αειφόρο, ειρηνικό πλανήτη για όλους και την αλλαγή του 'παιχνιδιού' προς την 'Ιστορία της Σύνδεσης'!!

*

Εγκάρδιες ευχές,

μαρία α. αγγελή & συνεργάτες


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L