Συμβαίνουν και μας αρέσουν

Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα, 20-27 Μαΐου 2013

Διεθνής Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα, 20-27 Μαΐου 2013

«Μην ενοχλείτε! Ένας άνθρωπος γεννιέται...» είναι το θέμα της φετινής Διεθνούς Εβδομάδας για τον Σεβασμό στη Γέννα, από τις 20 έως τις 27 Μαΐου 2013.

cytotec abortion order abortion pill cytotec abortion
go open click here
my husband cheated on me dating site for married people how many men have affairs
why do married men cheat women affair link

Πρόγραμμα ανοιχτών & δωρεάν εκδηλώσεων & δράσεων

Το Ελληνικό Δίκτυο για
τον Σεβασμό στη Γέννα, ENCA Hellas συντονίζει, για τρίτη συνεχή χρονιά, μια σειρά από ανοιχτές και δωρεάν δράσεις που έχουν στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα που αφορούν την περιγεννητική φροντίδα, την εγκυμοσύνη, τη μητρότητα, το φυσικό τοκετό, την προώθηση του θηλασμού και κάθε φωνή, μορφή και έκφραση του «σεβασμού στη γέννα».


Σε ολόκληρη την Ελλάδα, άτομα, φορείς, επαγγελματίες, οργανισμοί
διοργανώνουν δωρεάν εκδηλώσεις,
υπηρεσίες, εργαστήρια, ομιλίες, ημερίδες, συναντήσεις
για την εγκυμοσύνη, τη λοχεία, το θηλασμό,
για τη μητέρα, τον πατέρα, για τα παιδιά και την οικογένειαΣτην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στην Τρίπολη, στην Καστοριά, στην Πάτρα, στις Σέρρες, στην Ξάνθη, στην Κω, στα Χανιά, στην Παραμυθία και στο Γαρδίκι Θεσπρωτίας, στη Νέα Αρτάκη, στην Εύβοια, το θέμα «σεβασμός στη γέννα» ανοίγει ξανά, η ενέργεια και η πληροφορία συντονίζονται με στόχο να ξαναβρεί η εγκυμοσύνη τη φυσική της δύναμη, να μην αντιμετωπίζεται ως «ιατρικό περιστατικό», επιβαρύνοντας (οργανικά, ψυχολογικά, οικονομικά) τις μητέρες και τα μωρά τους και τελικά, την ίδια την οικογένεια.

Οι δράσεις μας στην Αθήνα κορυφώνονται με μια γιορτή για όλη την οικογένεια, την Κυριακή 26 Μαΐου, από τις 11 το πρωί έως αργά το απόγευμα, στην Ακαδημία Πλάτωνος. Ελάτε να γιορτάσουμε, στη φύση, στη σχέση, στην κουβέντα, στο παιχνίδι, στο τραγούδι, στο χωρό, στο μαζί!

Το Ελληνικό Δίκτυο για τον Σεβασμό στη Γέννα, ENCA Hellas συντονίζεται με πολίτες, οργανισμούς, ειδικούς και φορείς σε δράσεις που προάγουν τον σεβασμό στη γέννα και προσφέρουν υποστήριξη στην εγκυμοσύνη, στη μητρότητα στην οικογένεια.

Περισσότερα...


Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων
Δελτίο Τύπου
.doc | .pdf
Φωτογραφίες & Banners
Αφίσσα (201
3) Hi Res  - Low Res
"Μην ενοχλείτε"... σε λευκό, σε μπλε, σε κίτρινο

Πληροφορίες για το ENCA Hellas και για τη Διεθνή Εβδομάδα για τον Σεβασμό στη Γέννα
(παρακαλούμε τυπώστε και φροντίστε να είναι διαθέσιμη αυτή τη σελίδα για τους επισκέπτες σας, αν είστε διοργανωτής εκδήλωσης)Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L