Δρώμενα στο Καφενείο

08/10 συναντήσεις για την «Ειρηνική Διατροφή»

08/10 συναντήσεις για την «Ειρηνική Διατροφή»

Εφέτος, οι μήνες Οκτώβριος-Ιούνιος 2016-2017 περιλαμβάνουν: συνεντεύξεις-συζητήσεις, παρουσίαση βιβλίων, προβολές ντοκυμαντέρ, δραστηριότητες στο πάρκο, ανταλλαγές & δώρα και ομάδα μελέτης. Ξεκινούν το Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016 (και κάθε μήνα το 1ο ή 2ο Σάββατο του μήνα) με την ομάδα μελέτης ​ 17:00-19:00 Προσέλευση 16:45

Μία φορά το μήνα ο φορέας «η σπείρα, ολιστική εκπαίδευση, ανθρώπινες αξίες, διά βίου μάθηση, ανθρώπινες αξίες»προσκαλεί όλους όσους έχουν βασική γνώση της αγγλικής γλώσσας (επιπέδου Lower περίπου) στην εκπαίδευση/εμψύχωση διευκολυντών/εμψυχωτών/συντονιστών στο ολιστικό αντίκτυπο της Ειρηνικής Διατροφής και στις σημαντικές ΘΕΤΙΚΕΣ αλλαγές που μπορεί να φέρει στην προσωπική και κοινωνική ζωή σε τοπικό & πλανητικό επίπεδο ταυτόχρονα.

Η πρόσκληση απευθύνεται εν γένει σε κάθε ένα που επιλέγει και εργάζεται για την περιεκτική δικαιοσύνη, την υγεία, την αειφορία, την «αλλαγή του παιχνιδιού» και την ολιστική κοινωνική θεραπεία.

 Στις συναντήσεις της ομάδας μελέτης θα επεξεργαζόμαστε, μελετούμε, αναλύουμε, εμπνεόμαστε από τις αξίες και τις πρακτικές εφαρμογές όπως αναδύονται από το βιβλίο του Dr Will Tuttle «World Peace Diet».

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται στην ελληνική γλώσσα, μελετώντας ωστόσο αγγλικό κείμενο, το οποίο ακόμη δεν έχει μεταφραστεί στην ελληνική γλώσσα.

  Αν και κάθε συνάντηση είναι αυτόνομη, η ομάδα ενθαρρύνεται να κρατήσει μια συνέπεια στην παρουσία της μία φορά το μήνα για όλη τη σειρά των  8 συναντήσεων (μέχρι και τον Ιούνιο 2017, με την εξαίρεση του Ιανουαρίου λόγω απουσίας στο εξωτερικό) για όσο το δυνατό μεγαλύτερο όφελος στον κάθε συμμετέχοντα και παραλαβή βεβαίωσης συμμετοχής με την ολοκλήρωση του κύκλου των 8 συναντήσεων.

 Κάθε συνάντηση περιλαμβάνει μελέτη αποσπασμάτων κεφαλαίων του βιβλίου, συζήτηση και απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα όπως αναδύονται από την συντονίστρια της ομάδας και τους συμμετέχοντες μέσα από τη μελέτη κάθε κεφαλαίου.

Οι ερωτήσεις εμπνέονται μεταξύ άλλων και από εργαστήρια/facilitation courses που έχουν δημιουργηθεί σε όλο τον κόσμο, με αφετηρία το ολιστικό και βαθύ για τη θετική αλλαγή στον πλανήτη περιεχόμενο του βιβλίου.

  Όσοι συμμετέχοντες συν-εργάζονται με παιδιά ή/και εφήβους (εμψυχωτές, παιδαγωγοί, εκπαιδευτικοί, γονείς, ομαδάρχες κοινωνιολόγοι, κοινωνικοί λειτουργοί, πρόσκοποι κ.λπ.) θα λάβουν σημαντικά εφόδια για την εργασία τους

  • στην περιβαλλοντική εκπαίδευση & αειφορία,
  • στην αγωγή υγείας,
  • σε προγράμματα για τον υπεύθυνο καταναλωτή & υπεύθυνο πολίτη,
  • σε προγράμματα για την ειρήνευση,

  την αυτοεκτίμηση,

  την προσωπική ανάπτυξη

 

*Προκειμένου το εγχείρημα της ομάδας μελέτης να είναι βιώσιμο για όλους, το φορέα μας και την εισηγήτρια (υλικό μελέτης, προετοιμασία, ταξίδι) θα υπάρχει σε κάθε συνάντηση κουτί προσφορών, στο οποίο όλοι προσκαλείσθε να συμβάλλετε οικονομικά με χαρά και κατά βούληση.

*

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας σε κάθε συνάντηση της ομάδας μελέτης, προκειμένου να είμαστε προετοιμασμένοι με το υλικό για εσάς και τη δομή κάθε συνάντησης!

Τηλ.: 6938141330 (Cosmote)

email: [email protected]


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L