Δρώμενα στο Καφενείο

Παρασκευή 2/12, Προβολή Ντοκιμαντέρ Samsara

Παρασκευή 2/12,  Προβολή Ντοκιμαντέρ Samsara

Κάθε Παρασκευή στις 20.30 - Βραδιά Προβολής!
Ο μήνας Δεκέμβρης ξεκινά με την προβολή ενός εξαιρετικού Ντοκιμαντέρ...πάντα με τη συνοδεία ζεστού pop corn, λαχταριστού φαγητού, μπύρας, ρακόμελου και λοιπών ροφημάτων!!!
Σας περιμένουμε στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνα (Μοναστηρίου 140).

Θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε το Ντοκιμαντέρ Samsara του Ron Fricke.
Προετοιμαστείτε για μια ασύγκριτη εμπειρία αισθήσεων.
Το Samsara επανασυνδέει των σκηνοθέτη Ron Fricke και παραγωγό Mark Magidson, που είχαν δημιουργήσει το βραβευμένο Ντοκιμαντέρ Baraka και ήταν διάσημο για το συνδυασμό οπτικής και μουσικής τέχνης.
Samsara είναι μια σανσκριτική λέξη που σημαίνει «η ολοένα ροή του κύκλου της ζωής" και είναι το σημείο εκκίνησης για τους κινηματογραφιστές καθώς ψάχνουν για τον αόριστο ρεύμα διασύνδεσης που περνά μέσα από τη ζωή μας.
Γυρισμένο σε διάστημα σχεδόν πέντε χρόνια και σε είκοσι πέντε χώρες, το Samsara μας μεταφέρει σε ιερούς χώρους, ζώνες Βιβλικής καταστροφής, βιομηχανικές περιοχές, καθώς και στα θαύματα της φύσης.
Το Samsara ανατρέπει τις προσδοκίες μας από ένα παραδοσιακό ντοκιμαντέρ, ενθαρρύνει την εσωτερική ερμηνεία εμπνευσμένη από εικόνες και μουσική που συγχέει το αρχαίο με το σύγχρονο.
Πρόκειται για ένα σπουδαίο ντοκιμαντέρ, που με εμπεριστατωμένο τρόπο μας παρουσιάζει τον άνθρωπο που θέτοντας ουσιαστικά τη ζωή του σε κίνδυνο, δε δίστασε να αποκαλύψει τα σχέδια των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, καθώς και τον παράνομο τρόπο που αυτές λειτουργούν όλα αυτά τα χρόνια.

Ελάτε να χουχουλιάσουμε παρέα!!
Τροφή για το μυαλό & την καρδιά στο καφενείο και άμα κάτσει μπορεί να αρχίσει και κουβεντούλα

«Samsara»
Σκηνοθεσία: Ron Fricke
Σενάριο: Ron Fricke, Mark Magidson
Παραγωγή: 2011
Διάρκεια: 1 ώρα και 42 λεπτά
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L