Δρώμενα στο Καφενείο

Τετάρτη 22/2, Διαπραγματεύομαι με την τράπεζα: Βιωματικό εργαστήρι Μέρος 2ο

Τετάρτη 22/2,  Διαπραγματεύομαι με την τράπεζα: Βιωματικό εργαστήρι Μέρος 2ο

Μπορώ να διαπραγματευτώ με την τράπεζα για τις οφειλές μου και οποιοδήποτε άλλο θέμα με συνδέει μαζί της; Ο Πολυχρόνης Κοκκινίδης (Δικηγόρος, Διαμεσολαβητής, Διαπραγματευτής) συζητά μαζί σας για τον Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών, τα δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες και σας προτείνει μέσα από δύο 3ωρα εργαστήρια τρόπους για μια αποτελεσματική διαπραγμάτευση με την τράπεζα. Στο πρώτο εργαστήρι, το οποίο έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 15/2/2017, 17.30- 20.30 θα γίνει σύντομη παρουσίαση του Κώδικα Δεοντολογίας Τραπεζών, των συμβάσεων δανείων και πιστωτικών καρτών και θα ασχοληθούμε με το σχεδιασμό και την παρουσίαση της διαπραγμάτευσης.

Στο δεύτερο εργαστήρι , το οποίο θα είναι συνέχεια του πρώτου και θα πραγματοποιηθεί την

Τετάρτη, 22/2/2017, 17:30 - 20.30 στον ίδιο χώρο,

θα ασχοληθούμε με την διεξαγωγή της διαπραγμάτευσης παρουσιάζοντας παράλληλα τα διάφορα στυλ, πρακτικές και μεθόδους που μπορούν να εφαρμοστούν, καθώς και με το τι πρέπει να προσέξουμε σε περίπτωση που πετύχουμε συμφωνία.

Και τα δύο εργαστήρια θα είναι βιωματικά και οι συμμετέχοντες θα
κληθούν να δουλέψουν επάνω σε συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Για τη συμμετοχή σας στα εργαστήρια χρειάζετε να δηλώσετε συμμετοχή, στέλνοντας email στο [email protected]

Η συμμετοχή γίνεται με ελεύθερη συνεισφορά.

O Πολυχρόνης Κοκκινίδης (www.skplaw.gr) είναι δικηγόρος Αθηνών, πτυχιούχος Νομικής Σχολής & Σχολής Πολιτικών Επιστημών με ειδίκευση στις Διεθνείς και Ευρωπαϊκές Σπουδές. Είναι κάτοχος του International MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής και Πιστοποιημένος Διαπραγματευτής.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L