Δρώμενα στο Καφενείο

Κυριακή 3/12, Παιδικό Θέατρο: "Το Αηδόνι, ο Αυτοκράτορας κι ένα Χρυσό Κλουβί"

Κυριακή 3/12, Παιδικό Θέατρο:

στις 19.00

Μεγάλα και μικρά παιδιά σας περιμένουμε την Κυριακή 03/12 στις 19.00 στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140) για να παρακολουθήσετε την εξαιρετική παράσταση...
"Το Αηδόνι, ο Αυτοκράτορας κι ένα Χρυσό Κλουβί" από την ομάδα θεάτρου σελίδα 231. 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ

Θεατρική παράσταση για παιδιά βασισμένη στο κλασσικό αριστούργημα του Hans Christian Αndersen “Το αηδόνι του αυτοκράτορα”
Υπόθεση: Μια φορά κι έναν καιρό, κάπου στον κόσμο μας, ένας νυσταγμένος αυτοκράτορας ανακάλυψε την ύπαρξη του αηδονιού με την πιο γλυκιά λαλιά! Διατάζει λοιπόν τους αυλάρχες του, να του το φέρουν αμέσως! Έτσι κι έγινε. Οι αυλάρχες με τη βοήθεια μιας μαγείρισσας και μετά από τις περιπετειώδεις συναντήσεις τους, με ένα γαϊδουράκι, μια αγελάδα κι ένα …σκουπόξυλο, βρίσκουν επιτέλους το αηδονάκι και το πηγαίνουν στο παλάτι. Το γλυκό αηδονάκι φυλακίζεται εκεί, κελαηδά συνεχώς κι η ζωή του αυτοκράτορα αποκτά επιτέλους νόημα. Όμως όχι για πολύ… Καθώς τα χρόνια περνούν, ο αυτοκράτορας ενθουσιάζεται με ένα καινούριο απόκτημα: ένα φανταχτερό μηχανικό κουρδιστό αηδόνι που κελαηδά συνεχώς! Καθώς το αληθινό δεν ήταν πια χρήσιμο, διατάζει να το διώξουν από το παλάτι. Έτσι κι έγινε. Τι θα συμβεί όμως, όταν ο ρολογάς του παλατιού ανακοινώσει στον αυτοκράτορα ότι τα γρανάζια του μηχανικού αηδονιού δεν λειτουργούν πια; Άραγε το αληθινό αηδόνι θα επιστρέψει στο παλάτι για να γιατρέψει τον καημό του αυτοκράτορα; 
Χρησιμοποιώντας τεχνικές αφήγησης, θεατρικού παιχνιδιού και σωματικού θεάτρου, οι ηθοποιοί με φαντασία, χιούμορ και διάδραση, διεγείρουν τη φαντασία των παιδιών ζωντανεύοντας μοναδικά και πρωτότυπα, το γνωστό - αγαπημένο παραμύθι για την αγάπη και την ελευθερία!ΤΣΙΟΥ!!!

Για παιδιά 4 ετών και άνω
Συντελεστές Σχεδιασμός Αφίσας: ο μικρός Fragiskos, Κατασκευή Σκηνικών Aντικειμένων: Ελένη Γιαννακοπούλου, Κίνηση: Ειρήνη Πολυδώρου, Δραματουργική Επεξεργασία / Σκηνοθεσία: Βίβιαν Κραββαρίτη, Βοηθός Σκηνοθέτη – Μουσική Επιμέλεια: Γιώργος Μοσκιού, Ζωγραφιά / Σύνθεση Σκηνικού: Δέσποινα Τσιρίγου και η Ομάδα, Στην σκηνή: Γιώργος Μοσκιού, Βίβιαν Κραββαρίτη, Στο πατάρι: Χριστίνα Χριστοδούλου, Στο ταμείο Οτσίου, Φωτογραφίες: Δέσποινα Τσιρίγου, Παραγωγή: Ομάδα θεάτρου σελίδα 231.
www.selida231.gr
Facebook Ομάδα Θεάτρου Σελίδα 231
Το αήδονι ο αυτοκράτορας κι ένα Χρυσό κλουβί.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΚΛΟΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΕΙΡΑ(Γ)ΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΩΝ.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L