Δρώμενα στο Καφενείο

Σάββατο 16/12, Παρουσίαση και διάχυση εμπειρίας, Erasmus Plus, Collectiu Eco Actiu

Σάββατο 16/12, Παρουσίαση και διάχυση εμπειρίας, Erasmus Plus, Collectiu Eco Actiu

στις 16.00 - 18.00

To European Village, σε συνεργασία με την κοινότητα Collectiu Eco Actiu πραγματοποιεί το πρόγραμμα Erasmus Plus 2017-2018 για ενήλικες με τίτλο Educating for Community Athens.

Η κοινότητα Collectiu Eco Actiu βρίσκεται στα Πυρηναία Όρη της Καταλονίας και έχει δύο κέντρα εκπαίδευσης την Ecodharma και το Ulex center. http://www.ecodharma.com/

Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Στόχοι Προγράμματος

H εκπαίδευση μελών- συνεργατών μας είναι η πρωταρχική μας προσέγγιση για την επίτευξη των στόχων μας και διότι οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι θα ωφεληθούν σημαντικά από το να αποκτήσουν πρόσβαση σε πρόσθετη κατάρτιση για την ενίσχυση της ικανότητας, της εμπιστοσύνης και του δικτύου υποστήριξής τους.
Θα θέλαμε να στηρίξουμε τα μέλη του Ευρωπαϊκού χωριού που εργάζονται και προσφέρουν τα τελευταία χρόνια κυρίως σε εθελοντική βάση για να μπορέσουν να ανανεώσουν και να διατηρήσουν την ενέργεια και τη δέσμευσή τους για τα επόμενα χρόνια και να χρησιμεύσουν ως καλοί τύποι «βιώσιμων ακτιβιστών».

Στο πλαίσιο του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα μοιράζονται υλικό από την εμπειρία συμμετοχής τους στο πρόγραμμα κάνοντας παρουσίαση στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος, το οποίο και αποτελεί σημαντικό κομμάτι του European Village.

Στόχος μας όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι και φίλες να ενημερωθούν για τα εργαστήρια και γιατί όχι να εμπνευστούν να συμμετέχουν σε κάποιο ανάλογο πρόγραμμα στο μέλλον.

Αυτό το Σάββατο 16/12 θα παρουσιαστεί στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140), ο Θεόδωρος Βλατάκης και η Ευδοξία Σαμουηλίδου θα μας παρουσιάσουν την εμπειρία τους από το ταξίδι για το εργαστήριο Catalysing Active Citizenship - που πραγματοποιήθηκε στις 23/09 - 1/10/2017

Σας περιμένουμε όλες και όλους!


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L