Δρώμενα στο Καφενείο

Κυριακή 4/2, Παιδικό Θέατρο Κούκλας: « Τo Παντζαράκι»

Κυριακή 4/2, Παιδικό Θέατρο Κούκλας: « Τo Παντζαράκι»

στη 1.30 με 2.30

Μικρά και μεγάλα παιδιά, σας περιμένουμε την Κυριακή 4/2 στη 13.30 στην φαντασμαγορική παιδική παράσταση κούκλας..το Παντζαράκι!!
Πού; στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140)
Είσοδος με ελέυθερη οικονομική συνεισφορά

Λίγα λόγια...
ΘΕΑΤΡΟ ΚΟΥΚΛΑΣ ΤΗΣ ΙΡΙΝΑ ΜΠΟΪΚΟ WHITE PUPPET 
Μία παράσταση για παιδιά 3-9 ετών με ηθοποιούς και κούκλες, όπου τα παιδιά μέσα από το κοινό, φορούν τα κουστούμια και συμπρωταγωνιστούν!

Τα παιδιά φοράνε κουστούμια και μαζί με τους ηθοποιούς ζούνε την περιπέτεια του να μεγαλώνεις ένα παντζαράκι!

Μια φορά και έναν καιρό δύο φίλοι ξεκίνησαν να πούνε ένα παραμύθι. Στην πορεία όμως τσακώθηκαν! Ποιό παραμύθι ήταν καλύτερο; Ένα τρομακτικό ή ένα τρυφερό; Και δεν θα γινότανε καν η παράσταση, αν δεν βοηθούσαν τα παιδιά! Έντεκα παιδιά από το κοινό, θα ανεβούν στην σκηνή θα φορέσουν τα ήδη έτοιμα κουστούμια και θα παίξουν μαζί με τους ηθοποιούς και τις κούκλες στην παράσταση, αφού κάνουν ειδική προετοιμασία πίσω από την σκηνή με έναν από τους ηθοποιούς! Το Παντζαράκι απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 3-9 ετών.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη παράσταση, στην οποία ουσιαστικά πρωταγωνιστούν 11 παιδιά από το κοινό, τα οποία υποδύονται 11 βασικούς ρόλους του έργου! Μαζί τους ένα σκιάχτρο 2 ηθοποιοί και ένα παντζαράκι που μεγαλώνει καθ' όλη την διάρκεια της παράστασης...τόσο πολύ που χρειάζεται διαρκώς η βοήθεια των θεατών για να συνεχιστεί η ιστορία!

Διάρκεια: 1 ώρα


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L