Δρώμενα στο Καφενείο

25/09 Ανοιχτή παρουσίαση για τον Δρόμο του Συμβουλίου

25/09 Ανοιχτή παρουσίαση για τον Δρόμο του Συμβουλίου

Για εκείνους που θα ήθελαν μια εισαγωγή στο Συμβούλιο, θα γίνει μια ανοικτή παρουσίαση την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στο καφέ Ακαδημία Πλάτωνος, Μοναστηρίου 140, στις 8μμ.

my husband cheated on me dating site for married people how many men have affairs
redirect women looking to cheat infidelity

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Ακολουθεί ένα διήμερο σεμινάριο στις 28 & 29 Σεπτεμβρίου που προσφέρει πολλές φόρμες, ευκαιρίες και καθοδήγηση ώστε να εξασκηθούμε στα βασικά του συμβουλίου και να αρχίσουμε να το εφαρμόζουμε σε  προσωπικές ή επαγγελματικές καταστάσεις της παρούσας μας ζωής.  Είναι επίσης μία βασική προϋπόθεση για επόμενες βαθύτερες εκπαιδεύσεις που προσφέρονται στο τέλος Οκτωβρίου και στις αρχές Νοέμβριου (βλ. παρακάτω για την ετήσια ECN συνάντηση). Αν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, είναι ευπρόσδεκτοι να συμμετέχουν ξανά όποιοι ήταν στο σεμινάριο του περασμένου Μάρτιου με τον Rob και την Katrin έναντι μικρής προσφοράς.
 
ΑΛΛΑ ΝΕΑ
Στα τέλη Οκτωβρίου, η ετήσια ευρωπαϊκή συνάντηση του European Council Network, ECN, θα γίνει στην Ελλάδα σε δύο τοποθεσίες κοντά στην Αθήνα με διάφορα γεγονότα για πάνω από 10 ημέρες. Περιλαμβάνει:
·        Ομαδικά παιχνίδια και προθέσεις του συμβουλίου
·        Καθοδήγηση για αυτούς που έχουν ήδη εμπειρία
·        Την ετήσια ευρωπαϊκής συνάντησης του ECN
·        Σεμινάριο εμβάθυνση με δυο πεπειραμένους με 30+ χρόνια εμπειρία καθοδηγητές. 
Μπορείτε να συμμετέχετε στα γεγονότα αυτά επιλεκτικά. Η ετήσια συνάντηση του ECN, που γίνεται με τους τρόπους του συμβουλίου σε πολύ χαμηλή τιμή συμμετοχής, είναι μια ιδιαίτερη ευκαιρία για όσους Έλληνες γνωρίζουν το συμβούλιο να συναντηθούν και να γνωρίσουν άτομα από άλλες χώρες, να ανταλλάξουν εμπειρίες, οράματα και να νιώσουν μέλη ενός αυξανόμενου δικτύου ανθρώπων.
Δείτε τη συνημμένη πρόσκληση για λεπτομέρειες, ημερομηνίες και κόστος συμμετοχής. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για περαιτέρω λεπτομέρειες και για πρόσθετες πληροφορίες που υπάρχουν για τα εργαστήρια.
 
Με πολλές ευχές
Rob Dreaming  
Φορέας & Εκπαιδευτής του Συμβουλίου
Συνδιοργανωτής του ECN 2013 στην Ελλάδα


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L