Δρώμενα στο Καφενείο

Κυριακή 29/4, Θέατρο Κούκλας: «Οι περιπέτειες ενός σκουφιού»

Κυριακή 29/4, Θέατρο Κούκλας: «Οι περιπέτειες ενός σκουφιού»

στη 13.30

Την Κυριακή 29/4 στη 1.30 στο Συνεργατικό Καφενείο Ακαδημίας Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140), περιμένουμε όλα τα μικρά και μεγάλα φιλαράκια μας για να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική παράσταση κουκλοθεάτρου φτιαγμένη με αγάπη από την OΜΑΔΑ ΠΑΡΑΒΕΝΤΟ.

«Το παιδί έχει γίνει από άπειρα.
Το παιδί έχει άπειρες γλώσσες,
άπειρους τρόπους να σκέφτεται,
να παίζει, να εκπλήσσεται, να αγαπά,
άπειρους κόσμους να ανακαλύψει,
άπειρους κόσμους να ονειρευτεί» (Loris Malaguzzi)

Για το παιδί που λέει “το άπειρο υπάρχει ”
παίζουμε κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι κ.ά.

Ένα τέτοιο παιδί είναι κι ο Τήλη από την παράστασή μας «Οι περιπέτειες ενός σκουφιού» που η γιαγιά του πλέκει γιΆ αυτόν ένα σκουφάκι για τα γενέθλιά του. Και το παραμύθι μας αρχίζει να ξετυλίγεται... γιατί την ώρα που ένα σκουφί δωρίζεται... ένα άλλο σκουφί χάνεται... Πολλοί το αναζητούν, γιατί ένα από αυτά είναι αλλιώτικο από τα άλλα, είναι μαγικό... Στο ψάξιμο ρίχνονται μπαλονάδες, ποπκορνατζήδες, μάγισσες... Κι όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα λούνα-παρκ...
Οι παραστάσεις μας απευθύνονται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτων σχολικών τάξεων του δημοτικού. Υπόσχονται να διασκεδάσουν τους μικρούς μας φίλους, αναδεικνύοντας ταυτόχρονα, μέσα από την πλοκή, την αξία της φιλίας και της πίστης στον εαυτό μας και να τους φέρει πιο κοντά στον μαγικό κόσμο του κουκλοθεάτρου.

Για όσους λένε στο παιδί “το άπειρο υπάρχει”
η ομάδα ΠΑΡΑΒΕΝΤΟ οργανώνει σεμινάρια κίνησης - εμψύχωσης κούκλας και αντικειμένου καθώς και σεμινάρια κατασκευής κούκλας με ποικίλα υλικά για παιδιά και ενήλικες.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ

https://paravento.wordpress.com/
[email protected]


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L