Δρώμενα στο Καφενείο

Κυριακή 20/5, Resourcing Resilience - Εκδήλωση Διάχυση Εμπειρίας Erasmus Plus

Κυριακή 20/5, Resourcing Resilience - Εκδήλωση Διάχυση Εμπειρίας Erasmus Plus

στις 20.00 - 22.00

Κυριακή 20/5, Παρουσίαση εμπειρίας - Διάχυση Erasmus Plus Collectiu Eco Actiu - Educating for Community Athens

Το European Village σας προσκαλεί στην παρουσίαση ενός ακόμα εργαστηρίου μέσα από το πρόγραμμα Collectiu Eco Actiu - Educating for Community Athens, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/5 στις 20.00 - 21.30 στο Συνεργατικό Καφενείο στην Ακαδημία Πλάτωνος (Μοναστηρίου 140).

Ο Σωτήρης Καραγιώτας θα μας μιλήσει για το ταξίδι που πραγματοποίησε στην κοινότητα ULEX και το εργαστήριo Resourcing Resilience στο οποίο και συμμετείχε από τις 9/12/2017 έως τις 16/12/2017.
Ποια ήταν η καθημερινότητα του, τι έμαθε για τον ευατό του αλλά και για την βελτίωση της συμμετοχής του σε ομάδες, ποια ήταν τα θετικά και τα αρνητικά της εμπειρίας του;

To European Village, σε συνεργασία με την κοινότητα Collectiu Eco Actiu πραγματοποιεί το πρόγραμμα Erasmus Plus 2017-2018 για ενήλικες με τίτλο Educating for Community Athens.
Το πρόγραμμα χρηματοδοτήθηκε από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.
Oι συμμετέχοντες μοιράζονται υλικό από την εμπειρία συμμετοχής τους στο πρόγραμμα με στόχο όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλοι και φίλες να ενημερωθούν για τα εργαστήρια και γιατί όχι να εμπνευστούν να συμμετέχουν σε κάποιο ανάλογο πρόγραμμα στο μέλλον.


Στόχοι Προγράμματος

H εκπαίδευση μελών- συνεργατών μας είναι η πρωταρχική μας προσέγγιση για την επίτευξη των στόχων μας και διότι οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι θα ωφεληθούν σημαντικά από το να αποκτήσουν πρόσβαση σε πρόσθετη κατάρτιση για την ενίσχυση της ικανότητας, της εμπιστοσύνης και του δικτύου υποστήριξής τους.
Θα θέλαμε να στηρίξουμε τα μέλη του Ευρωπαϊκού χωριού που εργάζονται και προσφέρουν τα τελευταία χρόνια κυρίως σε εθελοντική βάση για να μπορέσουν να ανανεώσουν και να διατηρήσουν την ενέργεια και τη δέσμευσή τους για τα επόμενα χρόνια και να χρησιμεύσουν ως καλοί τύποι «βιώσιμων ακτιβιστών».

8 Εργαστήρια, 14 συμμετέχοντες
Χώρα Υλοποίησης: Καταλονία - Πυρηναία Όρη
δειτε info για την κοινότητα στην οποία υλοποιήθηκε το πρόγραμμα εδώ:http://www.ecodharma.com/


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L