Δρώμενα στο Καφενείο

Α, όπως αποανάπτυξη, Τετάρτη 12/02, 20:00

Α, όπως αποανάπτυξη, Τετάρτη 12/02, 20:00

Καθώς πραγματοποιήθηκε παρουσίαση την Κυριακή 9/2 δεν έχουμε προγραμματίσει κάτι συγκεκριμένο για την Τετάρτη 12/2. Παρ'όλ' αυτά βρίσκουμε ευκαιρία, όλους εσάς που έχετε συμμετάσχει στις συναντήσεις μέχρι τώρα ή που σας ενδιαφέρει το θέμα αλλά δεν είχατε προλάβει να συμμετάσχετε μέχρι στιγμής, να σας καλέσουμε σε μια ανοιχτή συζήτηση αξιολόγησης και προγραμματισμού την Τετάρτη 12/02 στις 20:00 στο Καφενείο μας.

Η συζήτηση θα γίνει σε κλίμα χαλαρό και χωρίς προκαθορισμένη δομή και ατζέντα. Πρώτιστα μας ενδιαφέρει η ανταλλαγή απόψεων καθώς και η επανατροφοδότηση από αυτούς που έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής σε συναντήσεις που έχουμε κάνει πάνω στο θέμα της αποανάπτυξης.
Επίσης θα μας ενδιέφεραν προτάσεις και βοήθεια για την συνέχιση του προγράμματος από δω και πέρα καθώς και τυχόν άλλες προεκτάσεις που μπορεί να έχει.
Σας περιμένουμε όλους και όλες λοιπόν στο "Καφενείο της Αποανάπτυξης" και αυτή την Τετάρτη για κύκλο, μοίρασμα και δημιουργικότητα.Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L