Συμβαίνουν και μας αρέσουν

Σπέρνουμε Σπόρους Αγάπης - 14 Φλεβάρη 2014

Σπέρνουμε Σπόρους Αγάπης - 14 Φλεβάρη 2014

Αστικός Αγρός Χαλανδρίου

Επειδή εν αρχή ήν ο σπόρος... Ο Αστικός Αγρός Χαλανδρίου και το δίκτυο Δρυάδες σας καλούν σε ένα μικρό εργαστήριο αυτομόρφωσης σχετικά με τους σπόρους.

go redirect wife cheated on me

Στο εργαστήριο αυτό θα μάθουμε πώς να κρατάμε σπόρο από  τα αγαπημένα μας λαχανικά, και θα φτιάξουμε σπορεία λαχανικών και λουλουδιών. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν μαζί τους κυπελλάκια με σπόρους, τους οποίους θα φροντίσουν στο σπίτι τους (σε επόμενο εργαστήριο θα μάθουμε πώς φυτεύουμε, κτλ).


Το εργαστήριο θα ξεκινήσει στις 3μμ, και θα τελειώσει γύρω  στις 5:30μμ, θα έχει ένα θεωρητικό μέρος (φέρτε σημειωματάρια και πτυσσόμενες καρέκλες παραλίας!) και ένα πρακτικό (φέρτε γάντια - όσοι δεν θέλουν να πιάσουν χώμα - και ρούχα που δεν φοβάστε να τα λερώσετε). Η οικονομική συμμετοχή είναι προαιρετική, και τα όποια έσοδα θα ενισχύσουν το Καραβάνι Αλληλεγγύης για τους Σπόρους που οργανώνει το Δίκτυο Πελίτι.

Οσοι και όσες έχουν σκοπό να συμμετέχουν, μπορούν από τώρα να κρατούν τα χάρτινα, πλαστικά ή φελιζόλ ποτηράκια στα οποία σερβίρεται συχνά ο καφές ή άλλα ροφήματα, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν για σπορεία/μικρά γλαστράκια. Οπως λέγαμε και στα μαθήματα Διαρκούς Καλλιέργειας (περμακουλτούρας), τα σκουπίδια είναι απλά πόροι που δεν χρησιμοποιούμε!Σας περιμένουμε με χαρά!


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L