Δρώμενα στο Καφενείο

Οι Φίλοι μας τα Ζώα

Οι Φίλοι μας τα Ζώα

προβολή ντοκιμαντέρ

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στα δικαιώματα των Ζώων και τον Εθελοντισμό Μια βραδιά αφιερωμένη στα ζώα που μας μεταφέρουν, μας ταΐζουν, μας ντύνουν, μας εκτονώνουν! Μας εξωτερικεύουν τον καλό και το κακό μας εαυτό. Από τα παραπάνω βέβαια, άλλα τα προσφέρουν τα ζώα σε μας με τη θέλησή τους και άλλα με το ζόρι και πολλές φορές με την βία..

online purchase abortion pill online where can you buy the abortion pill
go open click here

Αν αναλογιζόμασταν εμείς οι άνθρωποι, το μέγεθος της προσφοράς τους και μέχρι ποιο σημείο τα εκμεταλλευόμαστε, αν μη τι άλλο, θα νοιώθαμε την υποχρέωση να αναγνωρίσουμε την προσφορά τους και τουλάχιστον θα τα σεβόμασταν.
Η χώρα μας δυστυχώς καταλαμβάνει άλλη μια θλιβερή πρώτη θέση στην Ευρώπη, εκτός από την διαφθορά. Ερχόμαστε πρώτοι στην κακοποίηση των ζώων. Δεκάδες περιστατικά κακοποιήσεων και δολοφονιών ζώων, καθημερινά δημοσιοποιούνται στο internet σε φιλοζωικά sites και blogs και αραιά και που στις εφημερίδες.
Ένα ντοκιμαντέρ με θέμα την κακοποίηση των ζώων και τα αδέσποτα της Ελευσίνας και της υποβαθμισμένης περιοχής του Ασπρόπυργου.
Ήρθαμε λοιπόν σε επαφή με ομάδες εθελοντών, συλλόγους και μεμονωμένα άτομα που εθελοντικά δίνουν καθημερινά τη ψυχή τους για τη διάσωση εγκαταλελειμμένων, άρρωστων και κακοποιημένων ζώων και γνωρίσαμε τις δράσεις τους. Άνθρωποι της πόλης μας, της γειτονιάς μας, αφανείς ήρωες που δεν ζήτησαν και δεν χρειάζονται την επιβράβευσή μας και την προβολή τους, αλλά που την έχουμε τόσο ανάγκη εμείς που χρειαζόμαστε πρότυπα που θα μας βγάλουν από το τέλμα το ηθικό, πάνω απ΄όλα, που βρισκόμαστε.

Στο Συνεργατικό καφενείο της Ακαδημίας Πλάτωνος την Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 θα πραγματοποιηθούν δύο εκδηλώσεις:

1. Για παιδιά Νηπιαγωγείου και Δημοτικού στις 19:00
Ο εκπαιδευτικός Νίκος Στάμου θα παρουσιάσει το πρόγραμμα ΄΄Συμβιώνω με τα Ζώα γύρω μου΄΄ της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας που παρουσιάζει εθελοντικά στα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (με την άδεια του Υπουργείου Παιδείας) Διάρκεια:50΄

2. Για ενήλικες θεατές στις 20:00. Θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ του Νίκου Στάμου ΄΄Οι φίλοι μας τα Ζώα΄΄, που γύρισε με τους μαθητές του της ειδικότητας Γραφικών Τεχνών του 1ου ΕΠΑΛ Ελευσίνας.
Είσοδος ελεύθερη. Κατάλληλο από 15 ετών. Διάρκεια 60΄

Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Θα συμμετέχει η φιλοζωική ομάδα ΄΄Τα Φαντάσματα του Ασπρόπυργου΄΄.


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L