Δρώμενα στο Καφενείο

Mega Happy Swap

Mega Happy Swap

Παιδικό ανταλλακτικό παζάρι

Ήρθε και πάλι η άνοιξη, μυρίζει σιγά σιγά καλοκαιράκι και έφτασε η ώρα για το καθιερωμένο πάρτυ μας! Το πάρκο μας έχει ανοίξει διάπλατα τις πόρτες του και περιμένει να γεμίσει από χαρούμενες φωνές. Οι φίλοι μας περιμένουν να συναντηθούν ξανά κι εμείς αποφασίσαμε να σας κάνουμε μια έκπληξη! Μας το ζητήσατε, σας το προσφέρουμε!!! Για πρώτη φορά το πολυαγαπημένο σε όλους kid’s stuff swap, θα κάνει πάρτυ μαζί με τους μεγάλους! Ναι λοιπόν, ανταλλαγές για όλους στην φετινή γιορτή της μητέρας! Ελάτε με τα παιδιά σας, με τους συγγενείς και τους φίλους σας, με όποιους εσείς αγαπάτε και swap til you drop !!!

Μην ξεχάσουμε τα ΤΙ και τα ΠΩΣ μας :
ΤΙ : ρούχα, παπούτσια, παιχνίδια, βιβλία, λευκά είδη, είδη προσωπικής φροντίδας (μόνο σφραγισμένα), μουσικά cd's, ταινίες, βρεφικό εξοπλισμό, αξεσουάρ κλπ (ό,τι ξεχάσαμε το συμπληρώνετε ).
ΠΩΣ : φέρνετε τα πράγματα που δεν χρειάζεται πια το παιδάκι σας, τα δικά σας, του φίλου αλλά και της γειτόνισσας, όλα σε ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, φροντισμένα και καθαρά, τα αφήνετε και παίρνετε ότι εσείς χρειάζεστε. Θα υπάρχει κουμπαράς για να βοηθήσουμε όλοι το γεγονός αυτό που ήρθε, να μείνει.
ΠΟΤΕ : Κυριακή 11 Μαΐου 2014 12:00 μ.μ – 19:00 μ.μ.
ΠΟΥ : Συνεργατικό Καφενείο http://european-village.org/ Μοναστηρίου 140 & Τηλεφάνους στην Ακαδημία Πλάτωνος
ΓΙΑΤΙ : γιατί τα ωραία πράγματα δεν τελειώνουν, αργούν ίσως λίγο μόνο, αλλά πολλαπλασιάζονται!

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς και σας περιμένουμε!!!


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L