Δρώμενα στο Καφενείο

Πέμπτη 10/07 ξεκινάει το ταξίδι στην Ετεροτοπία απο την Ακ.Πλάτωνα

Πέμπτη 10/07 ξεκινάει το ταξίδι στην Ετεροτοπία απο την Ακ.Πλάτωνα

Η άτυπη πρωτοβουλία νέων με τίτλο "Ταξίδι στην Ετεροτοπία" (Le Voyage en Hétérotopie) ξεκίνησε ως ιδέα από την μη κυβερνητική οργάνωση Via Brachy (με έδρα την Τουλούζ) και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την European Village.

cytotec abortion abortion pill cytotec abortion
go open click here
dating for married link women who cheat on relationships
wife cheated on me link married affairs sites

Σκοπός του προγράμματος αποτελεί η καταγραφή, δικτύωση και στήριξη εγχειρημάτων κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας που βρίσκονται στον ελλαδικό χώρο καθώς και η ελεύθερη μετάδοση γνώσης και πρακτικών που σχετίζονται με την διατροφική και ενεργειακή αυτάρκεια.

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις + εργαστήρια με ομάδες που δραστηριοποιούνται τόσο σε αστικό περιβάλλον (Αθήνα) όσο και στην επαρχία. Οι στάσεις μας στη βόρεια Εύβοια είναι: Βλαχιά(Σταγόνες)-Ροβιές (Παλιόμυλος)-Βασιλικά (Παλιάσκαλα),ενώ θα περάσουμε από Άγιο Δημήτριο Μαγνησίας (Agroterroristas), Ξηρονομή(PachaMama) & Ελλοπία (Μελιγή) Βοιωτίας).

Την Πέμπτη 10/7 μετά τις 20:30, υποδεχόμαστε το ελληνογαλλικό γκρουπάκι νέων στο συνεργατικό Καφενείο στην Ακ.Πλάτωνα με μια ξεχωριστή μουσική βραδιά όπου:

   - Η ομάδα Ηπειρώτικου πολυφωνικού τραγουδιού και η ομάδα μπεντίρ του Καφενείου, με συντονίστρια την Αρετή Μίγγου, γιορτάζει το κλείσιμο του κύκλου των μαθημάτων, της χρονιάς.
   -Συμμετέχει ο Στέφανος Γανωτής από την Περπερούνα.

Είστε όλοι καλοδεχούμενοι!


Το περιεχόμενο του παρόντος ιστοχώρου είναι ελεύθερο για αναπαραγωγή
και υπάγεται σε άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial 3.0 Ελλάδα
Design by www.ideaton.gr L